Ressenya de la Marta Clua

Us deixo una meravellosa ressenya que la Marta ha compartit a les xarxes, aquest tipus de ressenyes omplen de sentit el fet d'escriure 😍

Ressenya a instagram


Aquest 2023 l'he començat amb una novel·la que vaig comprar durant la setmana del llibre en català i ha estat començar-la i no poder-la deixar fins al final.

Es tracta de "Butsènit d'urgell. Un thriller rural" la primera novel·la de Jordi Corbera Bachs editat per @calambureditorial.

La novel·la ens situa al 1994, en Roger Vidal condueix rumb a Butsènit d'Urgell, un petit nucli de 300 habitants situat a la comarca de la Noquera. Fuig del seu passat, només busca evadir-se i escriure envoltat de natura. Allà l'esperen el Joan i l'Eulàlia, un matrimoni que lluita pel seu somni de construir un allotjament rural. El que no s'espera es que el primer dia que hi arriba sigui testimoni d'un crim, que només serà el principi de la tragedia que trasbalsarà per sempre més el petit poble de la Noguera...
No us vull avançar gran cosa, que no m'agrada fer spoiler però us diré que hi ha germans rancuniosos, herències mal repartides, un passat massa fosc, corrupció i extorsió, tràfic de drogues.... I sang a dojo!
Com a bon thriller hi trobareu una bona investigació i uns quants girs argumentals que no t'esperes. A banda, d'una colla de personatges ben diversos, alguns que et cauen bé, d'altres que no massa i alguns que et deixen amb la boca oberta.

Un llibre que he devorat en dos dies i es que volia saber com acabava tot plegat!

M'ha sembla excel·lent el lloc escollit, i també tota l'atmosfera que s'ha creat al seu voltant, i es que la Noguera dóna molt de joc!
Es una novel·la trepidant on no paren de passar coses, que et manté enganxada i que no pots deixar de llegir!

Felicitats Jordi per aquesta primera novel·la i amb ganes de seguir llegint les que segueixin!

Començo l'any marcant #reptereducte2023 "llibre publicat per una editorial de fora de Barcelona o AMB"

@jordicorbera6 #elreductecatalà #thrillerbooks #lectura1de2023 #lectures2023 #bookgrammers #llibresencatalà #llibres #books #llegirensfalliures

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada